Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Συγκρότηση και ορισμός μελών

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Συγκρότηση και ορισμός μελών

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”left” description=”Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας εισηγείται στο δήμαρχο και στο δημοτικό συμβούλιο θέματα σχετικά με την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων”][/tagline_box]
[dropcap]Σ[/dropcap]ύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 [Δημοτικές ή κοινοτικές επιτροπές παιδείας] του Νόμου 1566/85 [Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις], σε κάθε δήμο ή δημοτικό διαμέρισμα ή τμήμα του ή κοινότητα λειτουργεί δημοτική ή κοινοτική επιτροπή παιδείας .

Η δημοτική ή κοινοτική επιτροπή παιδείας εισηγείται στο δήμαρχο ή πρόεδρο κοινότητας και στο δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο θέματα σχετικά με την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την κατανομή των πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων, την ίδρυση, κατάργηση και συγχώνευση σχολείων και παρακολουθεί την ανέγερση των σχολικών κτιρίων, την επισκευή και συντήρησή του, καθώς και το έργο των σχολικών επιτροπών (ως παράγραφο 3 του άρθρου 50 – Νόμος 1566/1985)

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας έχοντας υπόψη:…………..

Α. Συγκροτούμε τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ιεράπετρας για την διετία της δημοτικής περιόδου  αποτελουμένη από τους :

       1. Παναγιώτη Σαρρή  Δημ.Σύμβουλο , ως Πρόεδρο της Επιτροπής.

  1. Εμμανουήλ Χριστοδουλάκη, Δ/ντή του  ΕΕΕΚ Ιεράπετρας, εκπρόσωπο της Β/θμιας Εκπαίδευσης με αναπληρωτή τον  Τζαράκη Φιλοκτήτη, Δ/ντή του  2ου  Γυμνασίου Ιεράπετρας.
  1. Φωτεινή Ραπάνη, Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Παχείας ΄Αμμου Ιεράπετρας, εκπρόσωπο της Α/θμιας Εκπαίδευσης με αναπληρωτή τον Γουλιέλμο Μιχαήλ Δ/τη του Δημοτικού σχολείου Κουτσουρά.
  1. Φιλοκτήτη ΤΖαράκη ,εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ , με αναπληρώτρια την Χαίτα Μαριάννα.

     5. Τσίτσο ΄Αρη, Δάσκαλο, εκπρόσωπο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης    Ιεράπετρας ,με αναπληρωτή του τον Τιμολέοντα Παράσχο.

  1. Αικατερίνη Τσικαλουδάκη εκπρόσωπο του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Μπαλοθιάρη.

      8. Νεκτάριο Φρονιμάκη εκπρόσωπο της ΄Ενωσης  Γονέων  με  αναπληρωτρια την Καλλιόπη Διαλεκτάκη.

      9. Τον Γεώργιο Βαρδάκη πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Νοτιοανατολικής Κρήτης  με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Χατζάκη.

Β. Ορίζουμε γραμματέα της Δημοτικής Επιτροπής  Παιδείας την κα Προεστάκη Ελίζα Κλάδου ΠΕ1  Διοικητικών βαθμό Α.

Αριθμός απόφασης (2446/11.11.2019)

[separator top=”10″ style=”shadow”]

[testimonials backgroundcolor=”” textcolor=””]
Σημείωση admin : Οι ιδιότητες των προσώπων που αναγράφονται αφορούν την ημερομηνία λήψης της απόφασης του Δ.Σ (και των τροποποιήσεων που έγιναν). Το τμήμα Προγραμματισμού ενημερώνει την λίστα μελών του Συμβουλίου βασιζόμενο μόνο σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Εάν υπάρχει μεταβολή σε μία θέση ευθύνης/ιδιότητα κλπ θα αναμένουμε απόφαση του Δ.Σ για επικαιροποίηση της λίστας 

[separator top=”10″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών & υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”10″ style=”shadow”]

Πληροφορίες ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]