Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας, στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης.

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας, στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης.

3-panellinio-festibal-erasitexnikou-theatrou-ierapetra

 

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας, στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης.

Μετά τη διαδικασία αξιολόγησης στις Βρυξέλλες, από διεθνή κριτική επιτροπή του EFFE  με πρόεδρο τον Vincent Baudriller, διευθυντή του Θεάτρου της Λωζάνης  Vidy και πρώην διευθυντή του Φεστιβάλ της Αβινιόν , 761 φεστιβάλ από 31 χώρες ανήκουν πλέον στην πρώτη γενιά των δικαιούχων του σήματος EFFE.

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας  αποκτά πρόσβαση σε όλα τα Ευρωπαϊκά  Φεστιβάλ EFFE. Ο online οδηγός για φεστιβάλ της Ευρώπης 2015-2016 θα είναι διαθέσιμος στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο EFFE είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στον τομέα του πολιτισμού. Πρόκειται για μια νέα διεθνή πλατφόρμα φεστιβάλ, που συνδέει φεστιβάλ που είναι βαθιά προσηλωμένα στις τέχνες, τις κοινότητές τους και τις ευρωπαϊκές αξίες. Παρέχει στο κοινό απ’ όλο τον κόσμο πρόσβαση σε πληροφορίες για φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη και το προσκαλεί να συμμετέχει σ΄ αυτά.

Η ένταξη μας στον οδηγό EFFE Festival,  σημαίνει ότι οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ μας θα είναι τώρα  εύκολα  προσβάσιμες σε καλλιτέχνες, καλλιτεχνικές οργανώσεις, θεατρικές και χορευτικές ομάδες, μουσικά σύνολα, ορχήστρες, δημόσιες αρχές σε όλα τα επίπεδα,  χορηγούς , και  μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Πρόεδρος Σ.Φ.Θ.Ι

Μανώλης Γεωργαλάκης