Πρόταση για την τελετή λήξης του Φεστιβάλ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Πρόταση για την τελετή λήξης του Φεστιβάλ

3-panellinio-festibal-erasitexnikou-theatrou-ierapetra

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ

5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η προετοιμασία για το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας, το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 -24 Οκτωβρίου 2015, ξεκίνησε. Φέτος, το Φεστιβάλ μας αποτελεί μέλος του δικτύου Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ (EFFE), γεγονός που μας ωθεί να βάλουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει πρόταση για την τελετή λήξης του Φεστιβάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την απονομή των θεσμοθετημένων βραβείων από την Κριτική Επιτροπή.

Η κατάθεση των προτάσεων θα γίνει από τους ίδιους τους ενδιαφερομένους την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ, στις 20:30 στην αίθουσα Μαρία Λιουδἀκη.

Email επικοινωνίας : ierapetra.festival@gmail.com

Πληροφορίες: Μάνος Γεωργαλάκης (6937274447)

Ιεράπετρα 27/5/2015

Η Οργανωτική Επιτροπή