Εσπερίδα με θέμα «Μιλώντας στους εφήβους για το σεξ»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Εσπερίδα με θέμα «Μιλώντας στους εφήβους για το σεξ»

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 27.04.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εσπερίδα με θέμα «Μιλώντας στους εφήβους για το σεξ»

[dropcap]Μ[/dropcap]ε γνώμονα την ανάγκη για ενημέρωση των νέων αλλά και των μεγαλυτέρων σε θέματα που αφορούν το γεννητικό σύστημα, τις λειτουργίες του και τις κοινωνικές και ψυχικές επιπτώσεις που προέρχονται από την λάθος στάση στις σχέσεις των δύο φύλων, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Α. Κατσαγκόλης,  οι Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας & Β/θμιας του Δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Ομάδα Προαγωγής Υγείας, που τελεί υπό την εποπτεία του Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, το Κέντρο Ημέρας Ιεράπετρας  και η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ιεράπετρας οργανώνουν εσπερίδα με θέμα: «Μιλώντας στους εφήβους για το σεξ»  την Δευτέρα 27/04/2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν  η εσπερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της ανάγκης που υπάρχει για να βοηθηθούν οι έφηβοι, ώστε να αναπτύξουν μια υγιή σεξουαλική συμπεριφορά με συνειδητοποίηση του μέτρου και του φυσιολογικού.

Η ανάγκη να είναι ειδικά προετοιμασμένοι οι έφηβοι με πλήρη διαφάνεια της σεξουαλικότητας, με κριτική στάση στις επιρροές που δέχονται (παραφυλικές συμπεριφορές, παραπληροφόρηση, ανταγωνιστικότητα στις σχέσεις των φύλων, κλπ), καθώς επίσης και η ανάγκη για  πλήρη ενημέρωση για τα θέματα που σχετίζονται με ανεπιθύμητες καταστάσεις (αθέλητη εγκυμοσύνη, σεξουαλική βία, σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα – AIDS, κλπ) καθιστούν τόσο την οικογένεια όσο και το σχολείο βασικούς παράγοντες που έχουν καθοριστικό ρόλο για τη δημιουργία μιας υγιούς σεξουαλικής συμπεριφοράς των εφήβων.

Στο πλαίσιο αυτό η εν λόγω εσπερίδα είναι μια σημαντική προσπάθεια ενημέρωσης την οποία καλούμαστε όλοι να  παρακολουθήσουμε την Δευτέρα 27/04/2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]