Για τις παρεμβάσεις και τα υπό εκτέλεση έργα ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού τους τοπικούς φορείς.

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Για τις παρεμβάσεις και τα υπό εκτέλεση έργα ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού τους τοπικούς φορείς.

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 27.04.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τις παρεμβάσεις και τα υπό εκτέλεση έργα ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού τους τοπικούς φορείς.

[dropcap]Σ[/dropcap]ε θέματα σχετικά με τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας  Παπαδοπετράκης στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων.  Στη σύσκεψη παραβρέθηκε επίσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, κ. Ι. Τζιρβελάκης και σκοπός ήταν η ενημέρωση για βασικά ζητήματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού

papadopetrakis-andreas-antidimarxos-ierapetrasΤα υπό εκτέλεση έργα, οι παρεμβάσεις που γίνονται, αλλά και προγραμματίζονται, η λειτουργία των υπηρεσιών στη Δημοτική Ενότητα, αλλά και η λειτουργία των δομών που υπάρχουν στην περιοχή ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος, ενημερώνοντας τους τοπικούς φορείς.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού το τρέχον χρονικό διάστημα συνεχίζεται η υλοποίηση έργων που είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αφορούν κυρίως αναπλάσεις, έργα ύδρευσης, αποχέτευσης αλλά και παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια τουριστική περιοχή πρόθεση  είναι να καλυφθούν οι ανάγκες της και βέβαια να καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια για να μπορέσουν να μπουν σε τροχιά υλοποίησης έργα που αφορούν βασικές υποδομές, όπως είναι ο βιολογικός και το σχέδιο πόλης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπαδοπετράκης στα θέμα των προγραμματικών συμβάσεων που αφορούν έργα που εκτέλεσε ο πρώην Δήμος Μακρύ Γιαλού προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της παραλιακής ζώνης στο σύνολό της. Όπως ανέφερε πρόκειται για έργα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του νερού και την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων και βέβαια έργα που υλοποιήθηκαν για να καλύψουν ανάγκες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων και αυτή τη στιγμή μετά και τη διχοτόμηση του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού, αν και είναι έτοιμα παραμένουν ανενεργά. Η ανάγκη να δοθεί άμεσα λύση είναι μεγάλη, το θέμα όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος έχει απασχολήσει και το Δήμαρχο από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του και αυτό που απαιτείται είναι να βρεθεί άμεσα μια εποικοδομητική λύση, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Παπαδοπετράκης αναφέρθηκε παράλληλα στη λειτουργία των δομών που υπάρχουν στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού, καθώς και στην προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλεται για την κάλυψη των αναγκών  τις περιοχής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχει όλη η καλή διάθεση συνεργασίας τόσο με τους συλλόγους όσο και με τους φορείς της περιοχής, προκειμένου αυτή να μην στερηθεί όλα όσα της αξίζουν.

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]