Εκδήλωση : «Οι αρχαιότητες της Ιεράπετρας και η ανάδειξη τους» – Σάββατο 9 Μαϊου 2015

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Εκδήλωση : «Οι αρχαιότητες της Ιεράπετρας και η ανάδειξη τους» – Σάββατο 9 Μαϊου 2015

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 29.04.2015 – επανάληψη 08.05.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι αρχαιότητες της Ιεράπετρας  και η ανάδειξη τους βασικό θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαϊου στο δήμο Ιεράπετρας

[dropcap color=”” boxed=”no” boxed_radius=”8px” class=”” id=””]Ε[/dropcap]κδήλωση με θέμα την αξιοποίηση των αρχαιολογικών θησαυρών της Ιεράπετρας και την ευαισθητοποίηση για θέματα προστασίας και ανάδειξης τους διοργανώνεται το Σάββατο 9 Μαϊου 2015 στις 19:30 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη από την  Επιτροπή Ανάδειξης Αρχαιοτήτων του δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολής.

Ομιλητές θα είναι ο κ. Ιωάννης Παπαδάτος, Επίκουρος Καθηγητής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και η κα. Χρύσα Σοφιανού, Αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου. Το βασικό θέμα συζήτησης που θα αναπτυχθεί είναι «Οι αρχαιότητες της Ιεράπετρας  – ιδέες και προτάσεις για την ανάδειξή τους»

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και η παρουσία μας κρίνεται σημαντική αφού αφορά ένα θέμα που έχει σχέση με το ιστορικό μας παρελθόν, το οποίο οφείλουμε να σεβαστούμε και να διαφυλάξουμε.

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]