Για 3η συνεχή χρονιά ο δήμος Ιεράπετρας στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η μεγάλη συνάντηση»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Για 3η συνεχή χρονιά ο δήμος Ιεράπετρας στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η μεγάλη συνάντηση»

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα  07.05.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 3η συνεχή χρονιά ο δήμος Ιεράπετρας στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η μεγάλη συνάντηση» 

[dropcap color=”” boxed=”no” boxed_radius=”8px” class=”” id=””]Γ[/dropcap]ια τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος ο δήμος Ιεράπετρας έλαβε μέρος με δικό του περίπτερο στην Παγκρήτια έκθεση ΚΡΗΤΗ η μεγάλη συνάντηση που διοργανώθηκε 1-4 Μαϊου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα.

Με τη συμμετοχή επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς στον δήμο Ιεράπετρας, η εν λόγω  έκθεση αποτέλεσε μια προσπάθεια προβολής και ανάδειξης των συγκρητικών πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.

Το Δήμο Ιεράπετρας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης, ο οποίος και συντόνισε την όλη διαδικασία που στόχο είχε την προβολή των δυνατοτήτων της Ιεράπετρας μεταξύ άλλων και στον παραγωγικό κλάδο σε επίπεδο μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα σχετικά με τις εισαγωγές και εξαγωγές της Ελλάδας κατά τα έτη 2000 – 2014, ενώ παράλληλα έγιναν επαφές με τον με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καβαθά, Εκπροσώπους της Κυβέρνησης, τον Πρόεδρο Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, κ.Κορκίδη, τον Περιφερειάρχη  Κρήτης, κ. Αρναουτάκη, την Αντιπεριφερειάρχη, κα. Βρέντζου, τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Κρητών και άλλους, οι οποίοι και προσκλήθηκαν  στην Ιεράπετρα για συζήτηση θεμάτων που αφορούν τον τόπο μας.

Ο Δήμος Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους στο περίπτερο του Δήμου τις εταιρείες  Κρητικά Εδέσματα, Cretangoods, Εύβοτρυ, την Εφημερίδα Ανατολική Κρήτη και τον Παγκρήτιο Οικοτεχνικό Συνεταιρισμό Χειροτεχνών.

Με την δέσμευση την επόμενη χρονιά να έχουμε περισσότερο υλικό για μια οργανωμένη τουριστική προβολή που θα αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες της Ιεράπετρας ως ξεχωριστού προορισμού, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με στόχο την εξωστρέφεια του δήμου μας.

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]