Για το σημαντικό έργο του συλλόγου αιμοδοτών «Ο Ελεήμων» συζήτησαν ο δήμαρχος και μέλη του συλλόγου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Για το σημαντικό έργο του συλλόγου αιμοδοτών «Ο Ελεήμων» συζήτησαν ο δήμαρχος και μέλη του συλλόγου


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 31.10.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για το  σημαντικό   έργο του συλλόγου αιμοδοτών «Ο Ελεήμων»  συζήτησαν ο δήμαρχος και μέλη του συλλόγου

[dropcap]Γ[/dropcap]ια το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος Χριστιανών  Αιμοδοτών «ο Ελεήμων» στη Ιεράπετρα και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενημέρωσαν το δήμαρχο, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη ο πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Αναλυτικότερα, όπως τόνισαν, η κ. Γαλάνη, ο κ. Παπαγεωργίου και ο κ. Καπαράκης που παραβρέθηκαν στη συνάντηση ο σύλλογος εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια υποστηρίζει το σημαντικό τομέα της αιμοδοσίας, οργανώνοντας τέσσερις τακτικές αιμοδοσίες ανά έτος και κάποιες έκτακτες σε περιόδους που υπάρχει ανάγκη. Στόχος του είναι να μπορεί να καλύπτει όσο το δυνατό καλύτερα τις ανάγκες που προκύπτουν, εξυπηρετώντας εκατοντάδες συμπολίτες μας και βέβαια να επιτελεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο του. Προς την κατεύθυνση αυτή, όπως ανέφεραν,  κάποια από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα  και χρήζουν άμεσης λύσης είναι το κτιριακό πρόβλημα και το θέμα της απομάκρυνση των μεγάφωνων  από τις κολώνες της ΔΕΗ, μέσω των οποίων γίνεται η ενημέρωση για την πραγματοποίηση αιμοδοσίας.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος « το έργο του συλλόγου αιμοδοτών είναι γνωστό και αξιόλογο. Καλύπτει καθημερινά αρκετές και σημαντικές ανάγκες και πραγματικά σώζει ανθρώπινες ζωές. Ως δημοτική αρχή θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να βοηθήσουμε το σύλλογο Χριστιανών Αιμοδοτών «ο  Ελεήμων». Είμαστε πρόθυμοι μέσα από  γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία να στηρίξουμε τόσο τις κτιριακές του ανάγκες, όσο και το θέμα της ενημέρωσης  για τις δράσεις του συλλόγου είτε αυτό έχει να κάνει με την τοποθέτηση των μεγάφωνων είτε με την ενημέρωση από τα μέσα που διαθέτει ο δήμος»

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]