Τα προβλήματα των συνταξιούχων απασχόλησαν το δήμαρχο στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του συλλόγου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Τα προβλήματα των συνταξιούχων απασχόλησαν το δήμαρχο στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του συλλόγου


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 31.10.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα προβλήματα των συνταξιούχων απασχόλησαν το δήμαρχο στη συνάντησή του  με τον πρόεδρο του συλλόγου

[dropcap]Τ[/dropcap]α διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των συνταξιούχων συζητήθηκαν στη συνάντηση που έγινε μεταξύ του δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη και του προέδρου του συλλόγου συνταξιούχων, κ. Ιωάννη Μαριδάκη.

Θέματα όπως τα προβλήματα της πόλης, τα τέλη, η οικονομική δυσχέρεια που πλήττει τον κλάδο των συνταξιούχων, η επιβολή φόρων, τα προβλήματα του ΚΑΠΗ, το Κοινωνικό  Παντοπωλείο, αλλά και η ανάγκη διευκολύνσεων των συνταξιούχων για την τακτοποίηση των οφειλών τους αναπτύχθηκαν αναλυτικά από τον πρόεδρο  και συζητήθηκαν με το δήμαρχο   με απώτερο στόχο την επίλυσή τους.

Ο σύλλογος συνταξιούχων είναι μια σημαντική δομή που εξυπηρετεί και υποστηρίζει τα συμφέροντα μιας μεγάλης πληθυσμιακής μερίδας στην πόλη μας τόνισε ο κ. Καλαντζάκης και είναι υποχρέωσή μας να τον υποστηρίξουμε, όπως ακριβώς  συμβαίνει και με όλους τους συλλόγους.

Όπως ανάφερε «γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω και των νέων οικονομικών δεδομένων που τα τελευταία χρόνια τέθηκαν σε ισχύ και ως δήμος βιώνουμε πραγματικά σε πολλές περιπτώσεις το πρόβλημα  τις τακτοποίησης των οφειλών στο οποίο αναφέρθηκε και ο πρόεδρος. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη λύση των προβλημάτων, να στηρίξουμε τις δομές που εξυπηρετούν συνταξιούχους, όπως το ΚΑΠΗ και βέβαια να εξασφαλίσουμε ένα λειτουργικό για όλους μας σύστημα για την τακτοποίηση των οφειλών από τέλη, ωφέλιμο τόσο για το δήμο όσο και για τους οφειλέτες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία» 

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]