Συζήτηση για το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου τα Χριστούγεννα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Συζήτηση για το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου τα Χριστούγεννα


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 19.11.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου συζήτησαν ο αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων
και οι πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων  

[dropcap]Τ[/dropcap]ο εορταστικό πρόγραμμα εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Τοπικών Κοινοτήτων, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη με τους συλλόγους των Πολιτιστικών Συλλόγων των Τοπικών Κοινοτήτων  το απόγευμα της Τρίτης 18 Νοεμβρίου.

Οι δράσεις που έχει σκοπό να πραγματοποιήσει ο δήμος και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α στις Τοπικές Κοινότητες, ο εορταστικός διάκοσμος που θα τοποθετηθεί, αλλά και οι δράσεις και οι προτάσεις των συλλόγων ήταν θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Όπως τονίστηκε τόσο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Α. Παπαδοπετράκη, όσο και από την πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α η οποία προχώρησε σε μια σχετική ενημέρωση, κα Χ. Χατζημαρκάκη, στόχος είναι παράλληλα με την έμφαση που δίνεται στο αστικό κέντρο του δήμου να δοθεί αντίστοιχη έμφαση και στις Τοπικές Κοινότητες προκειμένου και εκεί να δημιουργηθεί κατά το δυνατόν μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα. Στην προσπάθειά αυτή η συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους σίγουρα κρίνεται σημαντική, αφού και αυτοί επιτελούν με τη σειρά τους ένα σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες που στηρίζουν.

Ο δήμος και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α από την πλευρά τους είναι πρόθυμοι, όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Παπαδοπετράκης, να προχωρήσουν σε διάφορες δράσεις στις Τοπικές Κοινότητες σε συνεργασία και με φορείς και συλλόγους. Στο τρέχον διάστημα σχεδιάζεται το εορταστικό πρόγραμμα, όπως δήλωσε, γι΄ αυτό και επιδιώξαμε τη συνάντηση με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους στο πλαίσιο της διαμόρφωσής του.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε και ενημέρωση για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι από εργαζόμενους του προγράμματος, καθώς επίσης και για το θέμα της αφισοκόλλησης από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Α. Πανταζή. Όπως τόνισε στο πλαίσιο της προσπάθειας για περιορισμό της ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης η υπηρεσία καθαριότητας έθεσε σε εφαρμογή ένα νέο καθεστώς κατά το οποίο απαιτείται έκδοση ειδικής άδειας για την τοποθέτηση αφισών και πανό στους μη ενδεικνυόμενους χώρους. Για το  σημαντικό αυτό θέμα ενημερώθηκαν  επί της ευκαιρίας και οι πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων.                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]