Επίσκεψη του Δημάρχου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα, 15.04.2020

 

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας

[dropcap]Ε[/dropcap]πίσκεψη πραγματοποίησε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος, από την αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, καθώς και από τον νέο Συντονιστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Δημήτρη Μιχελάρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για θέματα λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και για την τρέχουσα αυξημένη επισκεψιμότητα λόγω των ημερών του Πάσχα, αλλά και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω του κορωνοϊού.

kalantzakis-koinvniko-pantopwleio

Ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής:

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις δομές του Δήμου Ιεράπετρας που μεριμνά για τις ομάδες του πληθυσμού οι οποίες πλήττονται περισσότερο από την κοινωνική και οικονομική κρίση των τελευταίων ετών όχι μόνο με την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και με την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ο Δήμος στήριζε και στηρίζει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και σε αυτή την ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο που διανύουμε θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης προσπαθώντας να διευκολύνει την καθημερινή διαβίωση των συμπολιτών μας. 

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου που καθημερινά επιτελούν ένα δύσκολο και συνάμα εξαιρετικό έργο καθώς και όλους όσους προσφέρουν αγαθά αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο συντονιστή κ. Μιχελάρο στο πολύ σημαντικό έργο που έχει αναλάβει.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας