Ιεράπετρα Νέα Πορεία: Παραμένουμε δραστήριοι δίπλα στο δημότη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Ιεράπετρα Νέα Πορεία: Παραμένουμε δραστήριοι δίπλα στο δημότη

ierapetra-nea-poreia

 

 

 

 

Ιεράπετρα, 14.04.2020

Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ

[dropcap]Π[/dropcap]αρά τις πρωτόγνωρες μέρες που διανύουμε, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του δημότη και να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της.

Όσο καιρό οι δημότες μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την τήρηση των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού εμείς λύνουμε προβλήματα και προχωράμε τα έργα χωρίς καθυστερήσεις παρά την ιδιαίτερη φροντίδα στην ασφάλεια των εργαζομένων και των δημοτών (άδειες ειδικού σκοπού, εκ περιτροπής εργασία κτλ) που έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού.

erga-ergasies

Με τη δουλειά και τη συνεργασία του δημάρχου, των αντιδημάρχων, των υπηρεσιών του Δήμου, των νομικών προσώπων και των προέδρων τους, των εντεταλμένων συμβούλων, των συνεργατών, των τοπικών συμβουλίων και των προέδρων των κοινοτήτων, παραμένουμε δραστήριοι και δίπλα στον δημότη.

Με τη λήξη αυτής της δυσχερούς κατάστασης θέλουμε ο δημότης να κυκλοφορήσει σε ένα Δήμο που δεν έχασε ούτε μία μέρα, σε έναν Δήμο που παρέμεινε ενεργός και σε επίπεδο καθημερινότητας και σε επίπεδο έργων.

Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης
“Ιεράπετρα Νέα Πορεία”