Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Γυμνάσιο Κουτσουρά – ΓΕΛ Μακρύ Γιαλού

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Γυμνάσιο Κουτσουρά – ΓΕΛ Μακρύ Γιαλού

Ιεράπετρα 09.03.201

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Γυμνάσιο Κουτσουρά – ΓΕΛ Μακρύ Γιαλού

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Γυμνάσιο και Λύκειο του Κουτσουρά επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλία Νταραρά και τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που είχαν προκληθεί από την πρόσφατη θεομηνία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής, ο κ. Νταραράς, παρουσία του Δημάρχου, συζήτησε με τον διευθυντή του Γυμνασίου κ.Πατεράκη, τη διευθύντρια του λυκείου κ.Κωστάκη και τους καθηγητές για τις ανάγκες της σχολικής μονάδας και τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί καθώς και για εκείνα που ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα έργα που πρόκειται να ακολουθήσουν και αφορούν στις αίθουσες και στον αύλειο χώρο του σχολείου.

episkepsi dhmarxou sta sxoleia

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ταχεία εξέλιξη των έργων στο γυμνάσιο και λύκειο του Κουτσουρά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νταραρά, τον κ. Βρυγιωνάκη και τους διδάσκοντες για την άψογη συνεργασία και τον ακριβή συντονισμό των ενεργειών που εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων.

Έχουν υλοποιηθεί πολύ σημαντικά έργα στην παρούσα σχολική μονάδα και βρισκόμαστε σε συνεχιζόμενο διάλογο ώστε να μπούμε στη διαδικασία δρομολόγησης νέων παρεμβάσεων

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας