Επίσκεψη του Δημάρχου και του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας στο έργο κατασκευής του γηροκομείου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Επίσκεψη του Δημάρχου και του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας στο έργο κατασκευής του γηροκομείου Ιεράπετρας

Ιεράπετρα, 10.01.2020

 

Δελτίο Τύπου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 

[dropcap]Τ[/dropcap]ο κτίριο που ανακαινίζεται ώστε να στεγάσει το γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο. Στο σημείο ήταν παρόντες και ο σύμβουλος του Δημάρχου κ. Μάνος Λουτσέτης και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου δρ. Γιώργος Βαρδάκης.

Ο Δήμαρχος με το Σεβασμιώτατο ενημερώθηκαν από τον εργολάβο και τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου για την πορεία των εργασιών που περιλαμβάνουν εκτεταμένες κτιριακές εργασίες πλήρους ανακαίνισης των υποδομών, διαμορφώσεις των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και εξοπλισμό του κτιρίου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.265.000€.

ghrokomeio-kyrilos

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας αποκτά Γηροκομείο με όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις και προδιαγραφές λειτουργίας ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες των φιλοξενούμενων ατόμων τρίτης ηλικίας.

Οι εργασίες στο κτίριο και στον περιβάλλοντα χώρο προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και στόχος μας είναι το έργο να παραδοθεί και να αξιοποιηθεί άμεσα.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, το Σύλλογο Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας καθώς και όλους όσους στήριξαν από την αρχή την προσπάθειά μας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας