Με επιτυχία η γιορτή Τουρισμού στην Ιεράπετρα την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Με επιτυχία η γιορτή Τουρισμού στην Ιεράπετρα την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 29.09.2014

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία η γιορτή Τουρισμού στην Ιεράπετρα  

[dropcap]Μ[/dropcap]ια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Τζαμί με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, τοπικών παραγωγών, της φιλαρμονικής, αλλά και παραδοσιακών βιολατόρων και χορευτών.

Εκθέματα  ζωγραφικής και γλυπτικής, παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα, αλλά  και παραδοσιακούς σκοπούς και χορούς της ανατολικής Κρήτης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι και επισκέπτες στον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο του Τζαμί στην Κάτω Μέρα της Ιεράπετρας σε μια διαφορετική διοργάνωση με ιεραπετρίτικη αύρα.

Ο δήμος Ιεράπετρας και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη – Σκυβάλου ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστούν τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην έκθεση εικαστικών, τους παραγωγούς, τους συλλόγους και τους ιδιώτες που συμμετείχαν στην έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, τα ζαχαροπλαστεία της Ιεράπετρας για την προσφορά παραδοσιακών γλυκών, το σύλλογο Μικρασιατών, το ξενοδοχείο Ostria, τη φιλαρμονική του δήμου, τον Βαγγέλη Βαρδάκη με το συγκρότημά του, τη σχολή παραδοσιακών χορών του Νίκου Μεταξάκη, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου κ. Αθάνατο Νίκο και τα μέλη του Δ.Σ, τον κ. Νικόλαο Χατζάκη, ηλεκτρολόγο, την κα. Διαλεκτάκη – Νταραρά Μαρία και το κατάστημα Μέλι & Καρύδι, τον ανθοπαραγωγό, κ. Γιάννη Γαϊτάνη, το ανθοπωλείο Λαμπράκη, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βαρδάκη, την Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας και τον Αντιπρόεδρο, κ. Μιχάλη Παπαδάκη και την υπάλληλο του Γραφείου Τουρισμού και Απασχόλησης του Δήμου, κα. Σοφία Φωνιαδάκη.

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]