Δράσεις από το ΚΑΠΗ Ιεράπετρας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Δράσεις από το ΚΑΠΗ Ιεράπετρας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 29.09.2014

Δελτίο Τύπου

Δράσεις από το ΚΑΠΗ Ιεράπετρας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας 

[dropcap]Π[/dropcap]οικίλες δράσεις οργανώνονται από το ΚΑΠΗ Ιεράπετρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου. Κεράσματα, αφήγηση ιστοριών και λαϊκών παραμυθιών, χοροί και τραγούδια εποχής  από τη χορωδία του ΚΑΠΗ είναι μερικά από τα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη στο χώρο του ΚΑΠΗ.

Αναλυτικότερα  το πρωί της Τετάρτης 1 Οκτωβρίου στις 9:30 το πρωί  στο χώρο του ΚΑΠΗ θα προσφερθεί καφές και κεράσματα στους παρευρισκόμενους, ενώ στις 10:30  θα ξεκινήσει η αφήγηση ιστοριών και λαϊκών παραμυθιών  από την Καλλιόπη Κλόντζα, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μορφών άσκησης και μετά το πέρας αυτών θα ακολουθήσουν βαλς και τραγούδια εποχής, διάφορες ασκήσεις αναπνοής, συγκέντρωσης, χαλάρωσης, ενδυνάμωσης από την σχολή χορού της Κλαίρης Λιβανού.

Το ΚΑΠΙ Ιεράπετρας καλεί τα μέλη του και όλους όσους επιθυμούν να  συμμετέχουν την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις διάφορες δράσεις του οι οποίες έχουν προγραμματιστεί.

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]