Έργα και Προμήθειες ύψους 570.000 ευρώ στο Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Έργα και Προμήθειες ύψους 570.000 ευρώ στο Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 04.04.201

Δελτίο Τύπου

Έργα και Προμήθειες ύψους  570.000 ευρώ στο Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Η[/dropcap] χρηματοδότηση πολύ σημαντικών έργων και προμηθειών ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στις 02.04.2018.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης δήλωσε:

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια των συνεργατών μου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καταφέραμε να ωριμάσουμε μελέτες και  να  επιτύχουμε συγχρηματοδότηση από την περιφέρεια και το υπουργείο εσωτερικών για νέα έργα που αναβαθμίζουν το Δήμο και νέες απαραίτητες προμήθειες εξοπλισμού των υπηρεσιών του Δήμου.

Σε συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία προχωράμε την επισκευή κτιρίου αρχαιολογικής συλλογής και την επισκευή & συντήρηση της οικίας του Ναπολέοντα. Δύο αξιόλογα κομμάτια της ιστορίας του Δήμου που χρήζουν άμεσης παρέμβασης προκειμένου, έπειτα από πολλά χρόνια χωρίς επισκευή και συντήρηση, να προστατευτούν καταλλήλως και να αναδειχτούν όπως τους αρμόζει.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθούν έργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την εικόνα Δήμου μας στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού (Κουτσουρά – Μακρύ Γιαλό), στην πόλη της Ιεράπετρας  και  στην Τοπική κοινότητα Καλαμαύκας.»

erga kai promhueies

Επιπλέον, αναφορικά με την προμήθεια μηχανημάτων έργου ο κ.Καλαντζάκης δήλωσε:

«Προκειμένου να μειώσουμε το χρόνο ανταπόκρισης του Δήμου σε αιτήματα καθημερινότητας των δημοτών και να συμβάλλουμε στην αύξηση των έργων αυτεπιστασίας το οποίο συνεπάγεται περισσότερες εργασίες με χαμηλότερο κόστος, προχωράμε στην προμήθεια μηχανημάτων και απαραίτητου εξοπλισμού που θα εξυπηρετήσει πολλαπλώς ανάγκες διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου, καθώς θα επιταχύνει τα έργα της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας καθαριότητα.

Συνεχίζουμε την ωρίμανση νέων μελετών και διεκδικούμε πόρους για την δημοπράτηση περισσότερων έργων για την περαιτέρω ανάπτυξη της Ιεράπετρας και των τοπικών κοινοτήτων.»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας