Ξεκινά το Σάββατο 14 Ιανουάριου το Εργασιακό Μπάσκετ στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Ξεκινά το Σάββατο 14 Ιανουάριου το Εργασιακό Μπάσκετ στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 12.1.2017

 Δελτίο Τύπου

Ξεκινά το Σάββατο 14 Ιανουάριου το Εργασιακό Μπάσκετ στον Δήμο Ιεράπετρας 

[dropcap]Μ[/dropcap]ετά την Κλήρωση Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στον Δήμο Ιεράπετρας, ξεκινά το Σάββατο 14 Ιανουαρίου το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Ιεράπετρας, με τα παιχνίδια Μηχανικοί – Αγρότες και Εκπαιδευτικοί – DS SMITH (Χαρτοβιομηχανία).

ergasiako protathlima 1

Κατά την ενημερωτική συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Διεξαγωγής, Νταραράς Ηλίας, Ασπραδάκης Γεώργιος και Μαυροκουκουλάκης Μιχάλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας, Πέτρος Μαστοράκης, ο προϊστάμενος του Τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου υπεύθυνος για την Τεχνική Υποστήριξη, κ. Λευτέρης Δραγασάκης, καθώς και  εκπρόσωποι των ομάδων, έγινε μια σύντομη αναφορά σε οργανωτικά θέματα του Πρωταθλήματος, καθώς επίσης και σε θέματα που αφορούν τις πρώτες βοήθειες, την αθλητική πρόληψη και τη διατροφή για ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Ειδικότερα, ο  Ιατρός Εργασίας, κ. Σταύρος Μαράκης, καθώς επίσης και η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, κα Λένα Σφακιανάκη έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για όσα πρέπει να ακολουθούν οι αθλητές  πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, ενώ σε θέματα Πρώτων Βοηθειών αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Εθελοντών Διασωστών Ιεράπετρας (ΕΔΙΚ), κ. Νίκος Παπαδάκης στο πλαίσιο της εθελοντικής κάλυψης των αγώνων του πρωταθλήματος από την ΕΔΙΚ.

ergasiako protathlima 2

Εξαιρετικά πολύτιμη, όπως αναφέρθηκε, για το 2ο  Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ είναι η συμβολή του Ιατρού Τσικαλουδάκη Αντώνη και της Νοσηλεύτριας Βαρβάρας Μερεσεντόγλου αφού χωρίς τις υπηρεσίες τους δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας στις 6:30 το απόγευμα, ενώ και φέτος τη διοργάνωση διακρίνει ο κοινωνικός της χαρακτήρας, αφού αντί εισιτηρίων σε κάθε αγώνα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου, όπου αντί εισιτηρίου οι φίλαθλοί μπορούν να προσφέρουν ένα πακέτο αλεύρι.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας