Εργασίες ευπρεπισμού και καθαριότητας στις Τοπικές Κοινότητες του δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Εργασίες ευπρεπισμού και καθαριότητας στις Τοπικές Κοινότητες του δήμου Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 25.02.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εργασίες ευπρεπισμού και καθαριότητας στις Τοπικές Κοινότητες του δήμου Ιεράπετρας 

[dropcap]Ξ[/dropcap]εκινούν την τρέχουσα περίοδο οι εργασίες ευπρεπισμού και καθαριότητας στις Τοπικές Κοινότητες του δήμου Ιεράπετρας. Μετά τους καθαρισμούς που είχαν γίνει το φθινόπωρο, την τρέχουσα χρονική περίοδο μετά και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών προγραμματίζονται εργασίες καθαριότητας  σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του δήμου Ιεράπετρας, καθώς και στην Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού.

papadopetrakis-andreasΕιδικότερα, όπως δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού και  Τοπικών Κοινοτήτων, κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης «εν όψει της έναρξης της θερινής σεζόν και των γιορτών του Πάσχα, η υπηρεσία προβαίνει στον προγραμματισμό καθαρισμών σε όλα τα χωριά του δήμου μας. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει τα προβλήματα και τις υπάρχουσες ανάγκες και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, χρησιμοποιώντας την πάγια προκαταβολή ξεκινάμε τις παρεμβάσεις με απώτερο στόχο να κρατήσουμε τα χωριά μας καθαρά, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων και παράλληλα την εικόνα των χωριών μας εν όψει και της νέας τουριστικής σεζόν»

Εργασίες καθαριότητας θα πραγματοποιηθούν και στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, αλλά και στην παραλιακή ζώνη, όπου μάλιστα αναμένεται και η έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου και κατά συνέπεια η αύξηση της επισκεψιμότητας.

Όπως τόνισε ο κ. Παπαδοπετράκης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών  που επικράτησαν καθ’ όλη την προηγούμενη περίοδο ήταν δύσκολο να γίνουν παρεμβάσεις καθαριότητας στην ενδοχώρα του δήμου, γι΄ αυτό και την περίοδο αυτή εκμεταλλευόμενοι τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών προγραμματίζουμε εντατικές δράσεις καθαρισμού σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του δήμου μας τόσο στην ορεινή όσο και στην παραλιακή ζώνη.

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]