Μήνυμα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και αγάπης από το νέο λογότυπο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Μήνυμα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και αγάπης από το νέο λογότυπο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

neo-logo-koinonikoy-pantopoleioy

 

[xyz-ihs snippet=”divclearboth”]Ιεράπετρα 27.02.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και αγάπης από το νέο λογότυπο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

[dropcap]Θ[/dropcap]έματα που αφορούν εργασίες συντήρησης του χώρου που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιεράπετρας, δράσεις για την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι σ’ αυτήν την ιδιαίτερη δομή, αλλά και η αλλαγή του υφιστάμενου λογότυπου συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση από τη συντονίστρια του Παντοπωλείου για τις εργασίες που την τρέχουσα περίοδο πραγματοποιούνται οι οποίες αφορούν κυρίως ελαιοχρωματισμούς στον εσωτερικό χώρο για την αποκατάσταση σημείων που παρατηρούνται προβλήματα υγρασίας, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε και η αλλαγή του λογότυπου του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ειδικότερα, όσον αφορά το λογότυπο αποφασίστηκε η αντικατάστασή του με νέο στο οποίο εικονίζονται άνθρωποι που κρατιούνται αγκαλιά και πλαισιώνονται από μια καρδιά, στέλνοντας έτσι το μήνυμα της αλληλεγγύης, της αλληλοϋποστήριξης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.

neo-logo-koinonikoy-pantopoleioy
Νέο λογότυπο : «Εικονίζονται άνθρωποι που κρατιούνται αγκαλιά και πλαισιώνονται από μια καρδιά»

Όkiki-xasapi-koinoniko-pantopoleio-ierapetrasπως ανέφερε η συντονίστρια – διαχειρίστρια, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη «καθημερινά καταβάλλεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια τόσο από εμάς όσο και από τους εργαζομένους προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες και να εξυπηρετούνται όλοι οι δικαιούχοι. Οι πολίτες της Ιεράπετρας αλλά και οι επιχειρήσεις στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους ευχαριστούμε πολύ. Πρώτιστό μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους συμπολίτες μας εκείνο που σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα την τρέχουσα περίοδο συνεχίζουμε τις εργασίες συντήρησης, οι οποίες περιλαμβάνουν βάψιμο όλων των εσωτερικών χώρων, ενώ ιδιαίτερα μας απασχολεί και ο προγραμματισμός δράσεων για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την συγκέντρωση τροφίμων»

« Δεν περπατάμε παράλληλα, περπατάμε μαζί!».

 Για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[separator top=”20″ style=”shadow”]
Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Pantopoleio”]

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]