Μήνυμα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και αγάπης από το νέο λογότυπο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)

Μήνυμα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και αγάπης από το νέο λογότυπο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

neo-logo-koinonikoy-pantopoleioy

 

[xyz-ihs snippet=”divclearboth”]Ιεράπετρα 27.02.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και αγάπης από το νέο λογότυπο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

[dropcap]Θ[/dropcap]έματα που αφορούν εργασίες συντήρησης του χώρου που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιεράπετρας, δράσεις για την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι σ’ αυτήν την ιδιαίτερη δομή, αλλά και η αλλαγή του υφιστάμενου λογότυπου συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση από τη συντονίστρια του Παντοπωλείου για τις εργασίες που την τρέχουσα περίοδο πραγματοποιούνται οι οποίες αφορούν κυρίως ελαιοχρωματισμούς στον εσωτερικό χώρο για την αποκατάσταση σημείων που παρατηρούνται προβλήματα υγρασίας, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε και η αλλαγή του λογότυπου του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ειδικότερα, όσον αφορά το λογότυπο αποφασίστηκε η αντικατάστασή του με νέο στο οποίο εικονίζονται άνθρωποι που κρατιούνται αγκαλιά και πλαισιώνονται από μια καρδιά, στέλνοντας έτσι το μήνυμα της αλληλεγγύης, της αλληλοϋποστήριξης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.

neo-logo-koinonikoy-pantopoleioy
Νέο λογότυπο : «Εικονίζονται άνθρωποι που κρατιούνται αγκαλιά και πλαισιώνονται από μια καρδιά»

Όkiki-xasapi-koinoniko-pantopoleio-ierapetrasπως ανέφερε η συντονίστρια – διαχειρίστρια, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη «καθημερινά καταβάλλεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια τόσο από εμάς όσο και από τους εργαζομένους προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες και να εξυπηρετούνται όλοι οι δικαιούχοι. Οι πολίτες της Ιεράπετρας αλλά και οι επιχειρήσεις στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους ευχαριστούμε πολύ. Πρώτιστό μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους συμπολίτες μας εκείνο που σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα την τρέχουσα περίοδο συνεχίζουμε τις εργασίες συντήρησης, οι οποίες περιλαμβάνουν βάψιμο όλων των εσωτερικών χώρων, ενώ ιδιαίτερα μας απασχολεί και ο προγραμματισμός δράσεων για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την συγκέντρωση τροφίμων»

« Δεν περπατάμε παράλληλα, περπατάμε μαζί!».

 Για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[separator top=”20″ style=”shadow”]
Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Pantopoleio”]

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]