Πρόσκληση σε εσπερίδα γνωριμίας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Πρόσκληση σε εσπερίδα γνωριμίας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας

dhmos-erythros stayros

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

[dropcap]Ο[/dropcap] Δήμος Ιεράπετρας και ο Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας σας προσκαλούν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 στην εσπερίδα που συνδιοργανώνουν με σκοπό την περαιτέρω γνωριμία με το Διεθνές Κίνημα τον Ερυθρού Σταυρού, τους τομείς δράσεις του σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές πεδίο και την ανάπτυξη διαλόγου για συνεργασίες και νέες πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν τον τόπο μας.

Μετά από σύντομη ενημερωτική ομιλία που θα γίνει από εκπρόσωπο του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας θα δοθεί η ευκαιρία για τοποθετήσεις και εποικοδομητικό διάλογο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ιεράπετρας.

Η παρουσία όλων θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη τιμή.

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας                                                                                                            Ο Πρόεδρος Π.Τ. Ε.Ε.Σ Ιεράπετρας
Θεοδόσιος Καλαντζάκης                                                                                                                 Δρ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος