Το Εξοχικό του Αη Βασίλη στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Το Εξοχικό του Αη Βασίλη στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού


dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 16.12.2014  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εξοχικό του Αη Βασίλη στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού το απόγευμα της  Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του δήμου Ιεράπετρας στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά την  Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 6:30 υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής αναμένεται να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, στην είσοδο του Κουτσουρά στον κόμβο του περιφερειακού, ενώ στις 24 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του το Εξοχικό του Αη Βασίλη στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κουτσουρά.

Με πολλές εκπλήξεις ο Άγιος Βασίλης θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στο εξοχικό του, για να τους χαρίσει αξέχαστες στιγμές δημιουργίας, παιχνιδιών και κατασκευών για τέσσερις μέρες στις 24, 26, 30 και 31 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00. Εργαστήρι κατασκευών, ζωγραφικής και εικαστικών, μουσικά δρώμενα, θεματικά πάρτυ, διαδραστικά παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρεθούν, ενώ για πρώτη φορά στην περιοχή  την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου θα φιλοξενηθούν «Τα Παιχνίδια του Κόσμου», δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παίξουν ξύλινα επιτραπέζια παιχνίδια από διάφορους πολιτισμούς.

Τις εκδηλώσεις στηρίζουν  με τη συμμετοχή τους  ο Σύλλογος Γυναικών «Αλληλεγγύη, ο Εμπορικός Σύλλογος, Τοπικοί Φορείς & Σύλλογοι και το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας.

Όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, κ. Ανδρέας Παπαδοπετρακής «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο γιορτινό κλίμα, προσφέροντας δράσεις σε μικρούς και μεγάλους. Για πρώτη φορά τα φετινά Χριστούγεννα στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού  στήνουμε το Εξοχικό του Αη Βασίλη και για τέσσερις μέρες με τη συμμετοχή και την υποστήριξη και των συλλόγων θα προσφέρονται δράσεις για  παιδιά και όχι μόνο, ενώ παράλληλα θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά και τα «Παιχνίδια του Κόσμου» από το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας.   Καλούμε όλο τον κόσμο  να συμμετέχει τόσο στη φωταγώγηση του δένδρου που θα γίνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 18:30  στην είσοδο του Κουτσουρά όσο και στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Εξοχικό του Αη Βασίλη, όπου και θα τον περιμένουν πολλές πολλές εκπλήξεις».

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]