Εκατό δέκα κιλά κουραμπιέδες προσέφεραν οι μαθητές του ΙΕΚ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Εκατό δέκα κιλά κουραμπιέδες προσέφεραν οι μαθητές του ΙΕΚ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 17.12.2014  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκατό δέκα κιλά κουραμπιέδες προσέφεραν οι μαθητές του ΙΕΚ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας

Μια γλυκιά προσφορά έκαναν οι μαθητές του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Ιεράπετρας στον Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Αφού παρασκεύασαν 110 κιλά κουραμπιέδες, τους προφέραν το βράδυ της Τρίτης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προκειμένου να διατεθούν στους δικαιούχους εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι καθηγητές του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής, κ. Πανταζής Σιμόπουλος και κ. Γιώργος Χρυσοφάκης  με την στήριξη της διεύθυνσης του ΙΕΚ και με πολλή διάθεση οι μαθητές του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν περίπου εκατό δέκα κιλά  κουραμπιέδες τους οποίους και προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τις γιορτινές αυτές μέρες. Ανάλογες δράσεις προσφοράς έχουν πραγματοποιηθεί και τα προηγούμενα χρόνια, με απώτερο στόχο  πάντα την στήριξη των συνανθρώπων μας, ενώ  τα παιδιά έχουν τη διάθεση να πραγματοποιήσουν  και στο μέλλον.

Παράλληλα, όπως ανέφερε και η συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη Φρονιμάκη « οι μαθητές του Τμήματος Ζαχαραπλαστικής του ΙΕΚ Ιεράπετρας πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία, συμβάλλοντας και αυτοί με τον τρόπο τους στη στήριξη των συνανθρώπων μας. Ευχαριστούμε πολύ τη διεύθυνση του ΙΕΚ, τους καθηγητές και βέβαια του μαθητές που είχαν την πρωτοβουλία για την γλυκιά αυτή προσφορά. Είναι σημαντικό που νέοι άνθρωποι προσφέρουν για τη στήριξη των συμπολιτών μας και είναι ακόμα πιο σημαντικό που τις γιορτινές αυτές μέρες οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα πάρουν γλυκιές δημιουργίες φτιαγμένες από τα χέρια των μαθητών του ΙΕΚ της πόλης μας! Τους ευχαριστούμε πολύ »   

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]