Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την παράσταση “ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ”

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την παράσταση “ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ”

koinoniko pantopoleio logo

Ιεράπετρα 21.06.2018

Δελτίο Τύπου

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

[dropcap]Η[/dropcap] Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη και το Προσωπικό της Δομής ευχαριστούν θερμά τους πολίτες που με την παρουσία τους και την προσφορά τους ενίσχυσαν με δώρα γάμου-τρόφιμα την παράσταση “ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ”   που πραγματοποίησε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ με την συνδρομή της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙΑ.Α στο προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού σχολείου.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εξαιρετικά επιτυχημένη αυτή προσπάθεια τους υπεύθυνους που επιμελήθηκαν την παράσταση Ειρήνη Καλαιτζάκη  και Χριστίνα  Συμνιανάκη αλλά και όλο το προσωπικό του ΚΔΑΠ.ΜΕΑ.

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας και τη συμπαράστασή σας στο δύσκολο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας.

 

Η Συντονίστρια
του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Κική Χασάπη-Φρονιμάκη

Νέα εικόνα-espa