Ξεκινά άμεσα η υλοποίηση του γηπέδου 5×5 στην Τοπική Κοινότητα Παχείας Άμμου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Ξεκινά άμεσα η υλοποίηση του γηπέδου 5×5 στην Τοπική Κοινότητα Παχείας Άμμου

Ιεράπετρα 7.4.2017

Δελτίο Τύπου

Ξεκινά άμεσα η υλοποίηση του γηπέδου 5x5 στην Τοπική Κοινότητα Παχείας Άμμου

[dropcap]Η[/dropcap] σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση – Συμπλήρωση υποδομών γηπέδου 5 x 5 Παχειάς Άμμου» υπεγράφη την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017  από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη και τον ανάδοχο εργολάβο.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συμπλήρωσης και αποκατάστασης υποδομών και συγκεκριμένα διαμόρφωση του χώρου, επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα, τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου και εργασίες για τον πλήρη ηλεκτροφωτισμό του.

ghpedo-paxeias-ammou

Η συνολική δαπάνη  του έργου ανέρχεται στα 39.884,00  και θα καλυφθεί από τον Δήμο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης «πρόκειται για έργο που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, καθώς υπήρχε ελλιπής χρηματοδότηση, δεν υπήρχε η απαιτούμενη παραχώρηση του χώρου από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, ενώ υπήρχε ανάγκη νέας μελέτης.  Μετά από πολλή προσπάθεια καταφέραμε να γίνουν οι απαιτούμενες παραχωρήσεις, εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση, συντάξαμε νέα μελέτη και προχωρήσαμε στην δημοπράτηση του έργου και σήμερα στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίησή του. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό σε μια αναπτυσσόμενη μάλιστα περιοχή, όπως αυτή της Παχειάς Άμμου η ολοκλήρωσή του οποίου θα δώσει τη δυνατότητα για ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων, προσφέροντας νέες δυνατότητες στους νέους του τόπου».

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας