Στηρίξτε τις θέσεις σας με την παρουσία σας και με προτάσεις

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 17η  Ιουνίου 2024
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης

Στηρίξτε τις θέσεις σας με την παρουσία σας και με προτάσεις

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
“ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ vέα πορεία”

Ιεράπετρα, 28.11.2019

 

 

Δελτίο Τύπου
Στηρίξτε τις θέσεις σας με την παρουσία σας και με προτάσεις

[dropcap]Η[/dropcap] πρωτοφανής διάσταση που έχει λάβει το θέμα της διακοπής του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και η ώρα της σημερινής συνέχισής του μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε επί των πολλαπλών επιθέσεων και κατηγοριών κατά της Δημοτικής Αρχής και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η αναστάτωση και οι δηλώσεις περί απουσίας δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας στη συνέχιση του δημοτικού συμβουλίου υποκρύπτει ξεκάθαρα την αδυναμία τους να υποβάλλουν προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, να τις στηρίξουν δυναμικά και να πείσουν τους δημοτικούς συμβούλους για τη λήψη αντίστοιχων αποφάσεων.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου εφαρμόζει τον κανονισμό, όπως οφείλει να κάνει, απρόσκοπτα και αμερόληπτα. Επομένως οι τοποθετήσεις για μη ικανοποιητική εκτέλεση των καθηκόντων του είναι απλά προφάσεις που εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες ή εκφράζουν πικρίες για μη ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών.

Δε σας τιμά η μη συμμετοχή σας. Στηρίξτε τις θέσεις σας με την παρουσία σας τηρώντας τις υποχρεώσεις σας που προκύπτουν ρητά από τον κώδικα Δήμο και Κοινοτήτων.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε το έργο μας χωρίς να καλλιεργούμε κλίμα άσκοπων αντιπαραθέσεων.
Οφείλουμε να είμαστε παρόντες στα δημοτικά συμβούλια, να καταθέτουμε και να στηρίζουμε  προτάσεις και να λαμβάνουμε αποφάσεις προς όφελος του Δήμου Ιεράπετρας.

 

Ιεράπετρα νέα πορεία