Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει το ΙΚΑ δηλώνει ο δήμαρχος Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει το ΙΚΑ δηλώνει ο δήμαρχος Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 03.03.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει το ΙΚΑ δηλώνει ο δήμαρχος Ιεράπετρας

[dropcap]Ε[/dropcap]πίσκεψη στο υποκατάστημα ΙΚΑ της Ιεράπετρας πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Μαρτίου ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση αλλά και η συζήτηση με την προϊσταμένη και τους εργαζομένους για τη λειτουργία του υποκαταστήματος ΙΚΑ στην πόλη της Ιεράπετρας.

Ειδικότερα, στη συζήτηση η προϊσταμένη, κα. Κατερίνα Μανουσάκη ενημέρωσε το δήμαρχο για τις πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος, διευκρινίζοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει περί αυτού κανένα έγγραφο που να ορίζει κάτι τέτοιο, αλλά δημιουργείται ανησυχία μετά από σχετικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις ανάγκες της υπηρεσίας και τις ελλείψεις σε προσωπικό οι οποίες δημιουργούν αυξημένο φόρτο εργασίας.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, «η ύπαρξη του ΙΚΑ στην Ιεράπετρα αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς καθημερινά εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό πολιτών και επιχειρήσεων. Εκπροσωπώντας την κοινωνία της Ιεράπετρας είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά της και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο στο άκουσμα και μονό ενδεχόμενου κλεισίματος αντιδρούμε δυναμικά. Από την πλευρά μας θα συνεργαστούμε τόσο με τη διευθύντρια, τους εργαζομένους, τους φορείς της πόλης, όσο και με τον κυβερνητικό βουλευτή, κ. Κ. Δερμιτζάκη, για να διατηρήσουμε το ΙΚΑ στην πόλη μας και να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Προς την κατεύθυνση αυτή την Παρασκευή στις 11:00 π.μ στο χώρο του δημαρχείου θα έχουμε μια πρώτη συνάντηση με φορείς της πόλης μας, προκειμένου με συντονισμένες κινήσεις να ενημερώσουμε την Κυβέρνηση για το ότι δε θα επιτρέψουμε να κλείσει το ΙΚΑ της Ιεράπετρας» 

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]