Με επιτυχία τα ΙΣΤ Νεστόρεια στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Με επιτυχία τα ΙΣΤ Νεστόρεια στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 30.10.2015

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία τα ΙΣΤ Νεστόρεια στον Δήμο Ιεράπετρας. Αρωγός ο δήμος σε τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά στην Ιεράπετρα η καταξιωμένη αθλητική διοργάνωση «Νεστόρεια» που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης& Σητείας σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και τον Γυμναστικό Σύλλογο «Λιβυκός» προς τιμήν του Αγίου Νέστορος, προστάτη των αθλητών.

nestoria-1Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου στο παραλιακό γυμναστήριο της Ιεράπετρας με τη συμμετοχή 250 αθλητών και αθλητριών του κλασσικού αθλητισμού από την Κρήτη, την Ελλάδα και την Κύπρο.

nestoria-2Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης& Σητείας, κκ Ευγένιος μετά την τέλεση αγιασμού με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της περιοχής παρουσία μεταξύ άλλων του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, κας. Πελαγίας Πετράκη, του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου, κ. Κ. Περάκη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους αθλητών και πολιτών.

nestoria-3Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του «Τα Νεστόρεια αποτελούν μια καταξιωμένη διοργάνωση στον Δήμο Ιεράπετρας που πρώτα απ’ όλα δίνει κίνητρα στους νέους για ενασχόληση με τον αθλητισμό.

nestoria-4Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη μας να διοργανώνονται τέτοιες δραστηριότητες που προάγουν την ευγενή άμιλλα, δίνοντας κίνητρα και ευκαιρίες στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να αποκτήσουν εμπειρίες και να θέσουν στόχους, αγωνιζόμενοι για την πραγματοποίησή τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης& Σητείας και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κκ Ευγένιο για την πρωτοβουλία για την διοργάνωση αυτής της σπουδαίας δραστηριότητας, στον Γυμναστικό Σύλλογο ΛΙΒΥΚΟ για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι αρωγός σε κάθε τέτοια αξιόλογη προσπάθεια, υποστηρίζοντας ενεργά την υλοποίησή της».

Γραφείο Τύπου