Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου

Ιεράπετρα 30.10.2015

Δελτίο Τύπου

«Τα προβλήματα της Ιεράπετρας είναι γνωστά. Θεωρώ δεδομένη τη διάθεση συνεργασίας για την επίλυσή τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κατά την επίσκεψη του Κυβερνητικού Βουλευτή Λασιθίου         

Με τον κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου, κ. Μανώλη Θραψανιώτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στον Δήμο Ιεράπετρας.

synanthsh-dhmarxos-thrapsaniwthsΗ εν λόγω συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και συγκεκριμένα οι κύριοι Κώστας Μπαλοθιάρης και Μπάμπης Δραγασάκης, ήταν και η πρώτη μετά την εκλογή του κ. Θραψανιώτη στη θέση του Βουλευτή Λασιθίου και στόχος της ήταν η ενημέρωση και η συζήτηση για προβλήματα και θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σεσημαντικά θέματα του Δήμου Ιεράπετρας, κάνοντας ιδιαίτερο λόγο για ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο, το ΤΕΙ, προβλήματα του οδικού δικτύου, τον αγροτικό τομέα, αναγκαίες υποδομές αλλά και τον τουρισμό.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «Ήταν η πρώτη συνάντηση που είχα μετά τις εκλογές με τον κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου, κ. Θραψανιώτη. Κατά τη διάρκειά της αναφερθήκαμε σε προβλήματα του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και δομών, όπως για παράδειγμα του Νοσοκομείου και του ΤΕΙ. Πεποίθησή μου είναι ότι η κοινή προσπάθεια και η από κοινού διεκδίκηση και η εποικοδομητική συνεργασία μπορεί να ωφελήσει σημαντικά κάθε δήμο του νομού Λασιθίου ακόμα και σε μια δύσκολη περίοδο, όπως την σημερινή. Όσον αφορά την Ιεράπετρα τα προβλήματαείναι γνωστά. Συζητήθηκαν και εκ νέου με τον κ. Θραψανιώτη και θεωρώ δεδομένη τη διάθεση συνεργασίας για την επίλυσή τους»

Γραφείο Τύπου