Διαγωνισμός : «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου Ιεράπετρας και των Ν.Π.Δ.Δ.»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Διαγωνισμός : «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου Ιεράπετρας και των Ν.Π.Δ.Δ.»

dimos-photomark-only-logoΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Τμήμα Προμηθειών
Αρ.πρωτ.: 7783/27-5-2014

[separator top=”20″ style=”dotted”]

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση για την κατάθεση προσφοράς για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου Ιεράπετρας και των Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙ.ΤΙΑ Ιεράπετρας, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το έτος 2014».

[dropcap]Σ[/dropcap]ας ενημερώνουμε ότι μετά από τον άγονο ανοικτό διαγωνισμό προϋπολογισμού  231.059,88 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ο οποίος διεξήχθη στις 24/3/2014 για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου Ιεράπετρας και των Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙ.ΤΙΑ Ιεράπετρας ,Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το έτος 2014», ο Δήμος μας προτίθεται  να προχωρήσει στη διαδικασία της ανάθεσης της προμήθειας με διαπραγμάτευση-απευθείας ανάθεση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα διεξαχθεί στις  12-6-2014 , ημέρα Πέμπτη και ώρα 12 (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού (Επιτροπή ΕΚΠΟΤΑ). Προσφορές μπορούν να κατατεθούν και ταχυδρομικά μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Η αρχική διακήρυξη της προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών παραμένει η ίδια και ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι  οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής καθώς επίσης το Τεύχος Τεχνικής Περιγραφής και την Οικονομική προσφορά, όπως αναλυτικά περιγράφονται στα άρθρα 6,12,14 αυτής(αρχικής διακήρυξης), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού (Επιτροπή ΕΚΠΟΤΑ).

Τα τεύχη δημοπράτησης θα είναι διαθέσιμα από το Τμήμα Προμηθειών (αρμόδιοι υπάλληλοι Παπαδάκη Μαρία, Φιλιππάκης Μανώλης, τηλέφωνα επικοινωνίας 2842340347 και 2842340354 αντίστοιχα).

Η Προϊσταμένη Τμήματος Προμηθειών

                                                                               Πετράκη Μαρία

[separator top=”40″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”40″ style=”shadow”]
Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”TmimaPromitheion”]

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]