Ο Νίκος Κακλαμανάκης στο δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης στο δήμο Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 24.03.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νίκος Κακλαμανάκης στο δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Τ[/dropcap]ο δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης με αφορμή την επίσκεψή του σε σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας στο πλαίσιο των δράσεων του  προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο» που οργανώθηκαν στην Ιεράπετρα σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, το  Σχολικό Σύμβουλο, Α. Κατσαγκόλη και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.

Κατά την επίσκεψη στο δημαρχείο Ιεράπετρας  συνομίλησε με τον δήμαρχο, ενημερώνοντάς τον για την πρωτοβουλία να επισκεφτούν σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας και να μιλήσουν με τους μαθητές για την αξία του αθλητισμού, κάνοντας αναφορές στην μέχρι σήμερα πορεία του στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Όπως ανάφερε ο Δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης, καλωσορίζοντας τον γνωστό σε όλους Ολυμπιονίκη «είναι μεγάλη μας χαρά που υποδεχόμαστε στον δήμο μας έναν Ολυμπιονίκη, όπως το Νίκο Κακλαμανάκη, με σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού και είναι ιδιαίτερα σημαντικό που επισκέπτονται αθλητές τα σχολεία μας  και έχουν τη δυνατότητα να  συνομιλούν με τους μαθητές, δημιουργώντας τους κίνητρα για ενασχόληση με τον αθλητισμό. Στο δήμο Ιεράπετρας θεωρούμε χρέος μας  να δημιουργούμε κίνητρα, ώστε να  ωθούμε τους νέους να αθλούνται, γι΄ αυτό – όπως μεταξύ άλλων ο δήμαρχος τόνισε – κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τις αθλητικές υποδομές του δήμου μας, προκειμένου να είναι στη διάθεση πολιτών και αθλητών, ενώ παράλληλα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσουμε νέους, όπως συμβαίνει με το κολυμβητήριο στο Κεντρί, το οποίο πρέπει να αποπερατωθεί».

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]