Καθαρισμοί ρεμάτων στην περιοχή της Γρα Λυγιάς – Δευτέρα 24 Αυγούστου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Καθαρισμοί ρεμάτων στην περιοχή της Γρα Λυγιάς – Δευτέρα 24 Αυγούστου

Ιεράπετρα 19.8.2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 24 Αυγούστου θα ξεκινήσουν από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας καθαρισμοί ρεμάτων στην περιοχή της Γρα Λυγιάς και συγκεκριμένα στο ρέμα πλάι στην καλλιέργεια χρυσανθέμων Σηφάκη περιοχή Πετρούνια.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι καλλιεργειών στην εν λόγω περιοχή να απομακρύνουν τις σωλήνες άρδευσης από το ρέμα προκειμένου να μην προκληθούν ζημιές.