Με εκπροσώπους του ΚΚΕ συζήτησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Με εκπροσώπους του ΚΚΕ συζήτησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 02.12.2014  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εκπροσώπους του ΚΚΕ συζήτησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Με το μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Στέλιο Ορφανό συναντήθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης και η δημοτική σύμβουλος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ιεράπετρας, κα. Μαρία Κοτσιφάκη, καθώς και στελέχη του ΚΚΕ.

Ο δήμαρχος έκανε μια πλήρη ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης, επικεντρώνοντας περισσότερο στο θέμα της άφιξης και φιλοξενίας των μεταναστών στην Ιεράπετρα. Όπως ανάφερε, ο δήμος κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να τύχουν της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας κάτω από ασφαλείς και ανθρώπινες συνθήκες. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα της τοπικής κοινωνίας, όπως τα προβλήματα του νοσοκομείου, που όπως απέδειξε και το τελευταίο περιστατικό με τους πρόσφυγες είναι πολλά και χρήζουν αμεσότατης επίλυσης, καθώς και σε άλλα  θέματα, όπως είναι το φράγμα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε « ο δήμος έχει ανάγκη από τη συνεργασία όλων των παρατάξεων. Η ανταλλαγή προτάσεων, ο εποικοδομητικός διάλογος και η γόνιμη συνεργασία  με όλες τις παρατάξεις είναι βασικές προϋποθέσεις   για την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών μας.  Από την πλευρά μας είμαστε πρόθυμοι για κάθε συνεργασία που στηρίζει τα συμφέροντα του δήμου μας, δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης και προόδου προς όλες τις κατευθύνσεις».

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]