Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας στην Ιεράπετρα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας στην Ιεράπετρα

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας στην Ιεράπετρα 

Μια διαφορετική θεατρική παράσταση, από τις λίγες που θα δοθούν σε όλη την Ελλάδα, διοργανώνεται από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του δήμου Ιεράπετρας  την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 21:00  στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.

Μια παράσταση  πανόραμα από τις καλύτερες στιγμές του Μαύρου Θεάτρου που συνδέονται με ξεκαρδιστικά κωμικά σκετς παντομίμας.

Δεν είναι όλα τα θέατρα ίδια. Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας είναι διαφορετικό….κι  αυτό γιατί το σκοτάδι του μαύρου θεάτρου είναι γεμάτο εκπλήξεις! Η φαντασία ξυπνά και αναζητεί μορφές που δεν συναντάς στην καθημερινότητα. Το όνειρο, το υπερφυσικό και η μαγεία ξεπηδούν από το βαθύ σκοτάδι, την ίδια ώρα που οι άνθρωποι πάνω στη σκηνή αψηφούν τη βαρύτητα και πετούν!

Να είστε όλοι εκεί σε μια μαγευτική παράσταση που θα ξυπνήσει τη φαντασία μας! Προπώληση εισιτηρίων ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δήμου Ιεράπετρας τηλέφωνο  επικοινωνίας 2842.340326 Τιμή εισιτηρίου 15 Ε