Κλειστές την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου οι Δημοτικές Υπηρεσίες

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Κλειστές την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου οι Δημοτικές Υπηρεσίες

Ιεράπετρα 3.2.2016

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Ιεράπετρας στηρίζει τους αγώνες των αγροτών – Κλειστές την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου οι Δημοτικές Υπηρεσίες

Κλειστές θα παραμείνουν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας  σε ένδειξη στήριξης των αγώνων του αγροτικού κόσμου.

Όπως αναφέρεται στην υπ’ αιρθμ. 301/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας «στο πλαίσιο στήριξης του δίκαιου αγώνα των αγροτών ενάντια στα μέτρα που εξοντώνουν τον πρωτογενή τομέα, εξυπηρετώντας τα μεγάλα συμφέροντα, αποφασίζουμε το κλείσιμο των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο»

Εφαρμόζοντας την σχετική απόφαση και υποστηρίζοντας τα αιτήματα και τους αγώνες των αγροτών, η δημοτική αρχή καλεί τους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους, τις υπηρεσίες και όλον τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις τόσο στην πόλη της Ιεράπετρας όσο και στο Ηράκλειο.

Για όσους πολίτες δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο λεωφορεία του Δήμου Ιεράπετρας θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 9:00 π.μ. από την Πλατεία Κανουπάκη έξω από το παλιό Δημαρχείο.