Ημέρες και ώρες παραλαβής προσφορών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Ημέρες και ώρες παραλαβής προσφορών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 5.10.2017

Δελτίο Τύπου

Ημέρες και ώρες παραλαβής προσφορών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας

[dropcap]Α[/dropcap]πό το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο εύρυθμης λειτουργίας της δομής οι παραλαβές προσφορών πολιτών σε ενδύματα και υποδήματα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 8:00 π.μ έως 2:00 μ.μ. στο χώρο του Παντοπωλείου οδός Νικηφόρου Φωκά 20.

Διευκρινίζεται ότι τα ενδύματα και τα υποδήματα που προσφέρονται για την τρέχουσα περίοδο πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, αποκλειστικά φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.

Επίσης σημειώνεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται προσφορές σε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, λευκά είδη, κουβέρτες, βιβλία, παιχνίδια, cd, καθώς και άλλα είδη που μπορεί να φανούν χρήσιμα στους ωφελούμενους της δομής, κατόπιν συννενόησης με το προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπαλλήλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Νεραντζούλη Ελίνα και Ψαράκη Ανδρονίκη στο τηλ. 2842089707.

Νέα εικόνα-espa

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας