Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου B Λυκείου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου B Λυκείου Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Σχολική Επιτροπή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης
Ταχ. Δ/νση: Δημοκρατίας 31
Τ.Κ  72200
Τηλ. : 28242340366                                                   

Ιεράπετρα  05.04.2017
Αριθ. Πρωτ.  72
ΑΔΑ  Ω65ΟΚΖΡ-ΗΤΤ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

(για την  εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου Β Λυκείου Ιεράπετρας)

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας” προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του B Λυκείου Ιεράπετρας.

Το ελάχιστο ποσό προσφοράς από τους ενδιαφερόμενους ορίζεται στα 4 ευρώ ανά μαθητή ετησίως (189 εργάσιμες ημέρες) και θα αποτελεί το ποσό εκκίνησης κατά τη διαδικασία του σχετικού διαγωνισμού.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους και τα λοιπά δικαιολογητικά, εγγύηση συμμετοχής το ποσό των 300,00 ευρώ ή αντίστοιχη εγγυητική επιστολή.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αίθουσα συνεδριάσεων  του Δήμου Ιεράπετρας στο 1ο όροφο του κτιρίου, «Μελίνα Μερκούρη»  Δημοκρατίας 31 την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, και ώρα 12:00 κατά την οποία λήγει και η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης τους.

 Σε περίπτωση, που αποβεί άκαρπος ο διαγωνισμός, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017  στον ίδιο με τον παραπάνω χώρο και την ίδια ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Γραφείο του Σχολείου τηλ 2842022379 και στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής, τηλ., 2842340366, απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν και τη προκήρυξη του διαγωνισμού,  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

[xyz-ihs snippet=”Ntararas”]