Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για τον πρώτο Κύρβειο αγώνα δρόμου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για τον πρώτο Κύρβειο αγώνα δρόμου

Ιεράπετρα 02.06.2018

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για τον πρώτο Κύρβειο αγώνα δρόμου

[dropcap]Ε[/dropcap]ίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τον 1ο Κύρβειο Αγώνα Δρόμου που θα διεξαχθεί αύριο στον Δήμο Ιεράπετρας.

Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός αποτελεί μία ακόμη ουσιαστική προσπάθεια που γίνεται στον τόπο μας για ισχυροποίηση του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Δήμος Ιεράπετρας εμπράκτως υποστηρίζει και στέκεται αρωγός σε ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, τον υγιή ανταγωνισμό, τη συνεργασία και την ομαδικότητα και μας βοηθούν να υιοθετήσουμε  συνήθειες και συμπεριφορές που ωφελούν την υγεία μας και ενισχύουν το πνεύμα μας.

Καλώ λοιπόν τους συμπολίτες μου και τους επισκέπτες του δήμου μας να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου είτε ως αθλητές είτε απλά παρακολουθώντας τη διοργάνωση και ενθαρρύνοντας τους δρομείς.

kyrvios-dromos

Με τη συμμετοχή μας και την παρουσία μας μπορούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι», του εθελοντισμού και των ωφελειών της σωματικής άσκησης.

Ελάτε να αποτελέσουμε όλοι κομμάτι αυτής της εμπειρίας και να εντάξουμε την άθληση στη ζωή μας ώστε  να γίνουμε το καλύτερο  παράδειγμα για τα παιδιά μας.
Ο 1ος Κύρβειος Αγώνας Δρόμου ας αποτελέσει για όλους μας το έναυσμα για έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και σε όλο τον κόσμο που συμμετέχει.»

 

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας