Δ.Τ : Λειτουργία παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Δ.Τ : Λειτουργία παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Ιεράπετρας

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”left” description=”Την παρουσία Παθολόγων προκειμένου να λειτουργεί η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ζητά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης”][/tagline_box]

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιεράπετρα 19/07/2013

 

Λειτουργία παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Την παρουσία Παθολόγων προκειμένου να λειτουργεί η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ζητά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης με επιστολή του προς τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Αντώνη Γρηγοράκη και το Διοικητή των διασυνδεομένων Νοσοκομείων κ. Αλέξανδρο Μαυρικάκη.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι, εξαιτίας της παντελούς απουσίας γιατρών δεν λειτουργεί από σήμερα η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Όπως αντιλαμβάνεστε είναι αδύνατον να καλυφθούν οι πολλαπλές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και μάλιστα εν μέσω της θερινής περιόδου όπου ο πληθυσμός αυξάνεται λόγω των επισκεπτών.

Το γεγονός έχει προκαλέσει την οξεία αντίδραση πολιτών κι όπως πληροφορούμαστε ήδη το Νοσοκομείο τελεί υπό κατάληψη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αδιανόητο να μην μπορεί να λειτουργήσει μία εκ των βασικών κλινικών του Νοσοκομείου, θέμα που έχει συμφωνηθεί πολλάκις στις συναντήσεις που είχαμε με όλους τους αρμόδιους φορείς και Εσάς ως κατεξοχήν αρμόδιοι. Επιπλέον, είναι αδιανόητο για κάθε περιστατικό που προκύπτει να πρέπει να γίνονται διακομιδές στα Νοσοκομεία του Αγίου Νικολάου και του Ηρακλείου, προκαλώντας επιπλέον δαπάνες για το ΕΣΥ και ταλαιπωρία στους πολίτες. 

Με βάση τα παραπάνω παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την άμεση παρουσία Παθολόγων στο Νοσοκομείο που θα καλύψουν την επαρκή λειτουργία του Νοσοκομείου μας. 
[title size=”3″]Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης[/title]


[imageframe style=”border” bordercolor=”#888888″ bordersize=”3px” stylecolor=”” align=”left”] dimarxos-100_2767 [/imageframe] Αποστολή σε ΜΜΕ :
Δήμος Ιεράπετρας – Γραφείο Τύπου
Πλατεία Κανουπάκη- Ταχ.Κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Τηλ 28423 40390 –  Fax 28420 23999 – gtierapetras@gmail.com

[imageframe style=”border” bordercolor=”#888888″ bordersize=”3px” stylecolor=”” align=”left”]tmima programmatismoy_100_2440[/imageframe] Δημοσίευση σε Ιστοσελίδα:
Δήμος Ιεράπετρας – Τμήμα Προγραμματισμού
Πλατεία Κανοουπάκη- Ταχ.Κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Τηλ 28423 40366 – Fax 28420 26110 – info@ierapetra.gov.gr