Πυρκαγιά το βράδυ της Τρίτης στις Μάλες

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Πυρκαγιά το βράδυ της Τρίτης στις Μάλες


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 03.09.2014

Πυρκαγιά το βράδυ της Τρίτης στις Μάλες 

[dropcap]Π[/dropcap]υρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης βορειοανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Μαλών του Δήμου Ιεράπετρας.  Η πυρκαγιά ήταν σε δύσβατο σημείο με δύσκολη πρόσβαση και  λόγω της έγκαιρης παρέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας τέθηκε άμεσα υπό πλήρη έλεγχο, χωρίς να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. 

Στο σημείο έφτασαν έγκαιρα ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Αργύρης Πανταζής, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων, κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης, προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση και να προβούν στις απαιτούμενες κινήσεις από πλευράς Δήμου, αν κρινόταν σκόπιμο. 

Με αφορμή το περιστατικό από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας και από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ Πανταζή  εφιστάται η προσοχή όλων κατοίκων, καθώς η αντιπυρική περίοδος δεν έχει τελειώσει και ο κίνδυνος πυρκαγιάς παραμένει ακόμα ορατός. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Πανταζής με αφορμή και το εν λόγω περιστατικό «προκειμένου να αποφευχθεί ακόμα και ο παραμικρός κίνδυνος πυρκαγιάς, θα πρέπει από όλους να υπάρχει η απαιτούμενη προσοχή. Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου είναι πάντα σε ετοιμότητα προκειμένου να παρεμβαίνει έγκαιρα και αποτελεσματικά, ωστόσο η πρόληψη και η αυτοπροστασία από τους δημότες κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία για την αποφυγή εκδήλωσης επικίνδυνων περιστατικών»

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]