Ενημερωτική συνάντηση – meeting για την Καθαριότητα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Ενημερωτική συνάντηση – meeting για την Καθαριότητα


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 03.09.2014

Ενημερωτική συνάντηση – meeting για την Καθαριότητα

[dropcap]Α[/dropcap]πό την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου η  Υπηρεσία Καθαριότητας, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, καθώς και το Τμήμα Κίνησης Οχημάτων θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας από τις 12:00 – 14:00 λόγω πραγματοποίησης ενημερωτικής συνάντησης – meeting με τους εργαζομένους των παραπάνω υπηρεσιών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η εν λόγω συνάντηση οργανώνεται από την Υπηρεσία και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Α. Πανταζή  στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πολιτική που θα ακολουθηθεί στον τομέα της καθαριότητας  και τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν προκειμένου να καλύπτονται αποτελεσματικότερα οι πολλαπλές ανάγκες καθαριότητας σε όλο το Δήμο Ιεράπετρας.  

Όπως δήλωσε ο κ. Πανταζής «η καθαριότητα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας που σχετίζεται άμεσα με την εικόνα και το προφίλ της πόλης. Στόχος της υπηρεσίας είναι να κάνει άμεσα ριζικές αλλαγές και αποτελεσματικές παρεμβάσεις τόσο στην πόλη όσο και στις τοπικές κοινότητες, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει  η σημερινή εικόνα και να υιοθετηθούν αποτελεσματικές πρακτικές διαχείρισης της καθαριότητας στην Ιεράπετρα»

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]