Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τη μνήμη του διακεκριμένου φιλολόγου, Μανώλη Μιλτιάδη Παπαδάκη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τη μνήμη του διακεκριμένου φιλολόγου, Μανώλη Μιλτιάδη Παπαδάκη

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τη μνήμη του διακεκριμένου φιλολόγου, Μανώλη Μιλτιάδη Παπαδάκη             

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας μετά από εισήγηση του δημοτικού συμβούλου Γεωργίου Κουγιουμτζάκη εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα με αφορμή το θάνατο  του διακεκριμένου φιλολόγου Μανώλη Μιλτιάδη     Παπαδάκη

«Ο φιλόλογος Μανώλης Μιλτιάδη Παπαδάκης υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση από τις θέσεις του φιλόλογου καθηγητή, του διευθυντή σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του σχολικού συμβούλου. Υπηρέτησε τις θέσεις αυτές με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και αποτελεσματικότητα, προσφέροντας πάρα πολλά στην κοινωνία και ειδικότερα στην γενέτειρά του Ιεράπετρα, όπου και πρωτοστάτησε στη διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων πολιτισμού.

Με το βιβλίο του για τη Μαρία Λιουδάκι, τη μάρτυρα, ιέρεια της παιδείας, συνέβαλε καθοριστικά στη γνώση της τοπικής ιστορίας και στην απόδοση της οφειλόμενης τιμής σε μια γενναία μαρτυρική προσωπικότητα. Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά αυτού του κορυφαίου Γεραπετρίτη φιλολόγου και ξεχωριστού λειτουργού της δημόσιας εκπαίδευσης που αφιέρωσε τη ζωή του στα γράμματα και αποφασίζει ομόφωνα να τελεστή  φιλολογικό μνημόσυνο από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α όπου θα αναπτυχθεί το πολυμερές έργο και η σπουδαία κοινωνική προσφορά του Μανώλη Μιλτιάδη Παπαδάκη και ιδιαίτερα η σχέση ζωής με την Ιεράπετρα»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                  ΤΑ ΜΕΛΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

  [separator top=”40″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών & υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”40″ style=”shadow”]

Πληροφορίες ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]