Ενημερωτική συνάντηση στο Δήμο Ιεράπετρας για τις αλλαγές στην παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Ενημερωτική συνάντηση στο Δήμο Ιεράπετρας για τις αλλαγές στην παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 13.02.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική  συνάντηση στο Δήμο Ιεράπετρας για τις αλλαγές στην παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων

Με αφορμή τις αλλαγές που έχουν προκύψει στην απευθείας παραχώρηση της χρήσης κοινόχρηστων χώρων πραγματοποιήθηκε στον δήμο Ιεράπετρας ενημερωτική συνάντηση παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, των Αντιδημάρχων και Κλιμακίου της Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Κρήτης . Στην συνάντηση παραβρέθηκαν  μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, ο  πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης, δημοτικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου.

Στόχος ήταν η ενημέρωση για θέματα που σχετίζονται με την παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου έμπροσθεν των καταστημάτων μετά και τις αλλαγές που  το τρέχον διάστημα έχουν προκύψει. Το θέμα των κατασκευών που έχουν τοποθετηθεί από τα καταστήματα, αλλά και  των σκεπάστρων που έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος της παραλιακής ζώνης συζητήθηκε αναλυτικά  με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Κρήτης να εξηγεί τι προβλέπει το νέο πλαίσιο.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης «η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις αλλαγές που έχουν προκύψει στο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την απευθείας παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων στα καταστήματα για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων να ενημερωθούν για τα όσα πλέον έχουν τεθεί σε ισχύ. Οι αλλαγές είναι γεγονός ότι δημιουργούν αρκετά  προβλήματα, ωστόσο πρόθεσή μας είναι να στηρίξουμε όσο μπορούμε τις επιχειρήσεις προκειμένου να τα αντιμετωπίσουν. Από τη πλευρά μας ως δημοτική αρχή  έχουμε πρώτιστο στόχο να υποστηρίξουμε το παραλιακό μέτωπο στο σύνολό του, κάνοντας τις απαιτούμενες παρεμβάσεις ανάπλασης σε όλη την παραλιακή ζώνη, βελτιώνοντας έτσι την αισθητική του εικόνα που δυστυχώς σήμερα δεν είναι αντιπροσωπευτική. Ήδη έχει προχωρήσει η διαδικασία για τη νομιμοποίηση του παραλιακού μετώπου όσον αφορά τις παρεμβάσεις του δήμου που έχουν γίνει επί της εδαφικής επιφάνειας και αναμένουμε την ολοκλήρωσή της προκειμένου να μπορούν να προγραμματιστούν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, για να αλλάξουμε την όψη της παραλιακής ζώνης της πόλης μας».

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]