Μεγάλη λειτουργική και τεχνολογική αναβάθμιση της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Μεγάλη λειτουργική και τεχνολογική αναβάθμιση της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη»

Ιεράπετρα 17.12.2018

 

Δελτίο Τύπου

Μεγάλη λειτουργική και τεχνολογική αναβάθμιση της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη»

[dropcap]Υ[/dropcap]πογράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του προέδρου του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α» Ιεράπετρας κ. Μάνου Γεωργαλάκη, η σύμβαση για την αναβάθμιση της οπτικοακουστικής εγκατάστασης της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» συνολικού προϋπολογισμού 64.215,90€.

Στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» η οποία φιλοξενεί πλήθος θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, μουσικών παραστάσεων, ομιλιών κ.α. προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εκτεταμένες επισκευαστικές εργασίες, εργασίες συντήρησης, εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού με τη δυνατότητα πολυκάναλης ηχογράφησης και αναβάθμιση των οπτικοακουστικών εγκαταστάσεων.

kalantzakis-melina-merkourh

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Μετά από πολλά χρόνια και έπειτα από τις εργασίες και τις παρεμβάσεις που έχουμε ήδη κάνει στο χώρο, προχωράμε πλέον σε μία μεγάλη λειτουργική και τεχνολογική αναβάθμιση της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη», ενός χώρου πολιτισμού και ενημέρωσης.

Το εν λόγω έργο βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στον προγραμματισμό της δημοτικής μας αρχής και με τη συνεργασία της περιφέρειας Κρήτης μπαίνει πλέον στη φάση της υλοποίησης.

Η αναβαθμισμένη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» θα μπορεί να καλύψει και την πιο απαιτητική εκδήλωση προσφέροντας μία άκρως εκσυγχρονισμένη οπτικοακουστική εμπειρία στους θεατές.»

 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας