Το μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 17η  Ιουνίου 2024
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης

Το μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Ιεράπετρα 06.06.2018

Δελτίο Τύπου

Το μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

[dropcap]Α[/dropcap]γαπητοί μαθητές,

Έφτασε η ημέρα σταθμός στη ζωή σας που καλείστε να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ήρθε εκείνη η στιγμή που το διάβασμα, οι στερήσεις και οι προσπάθειές σας ζητούν δικαίωση.

Η μάχη για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας είναι σκληρή και πρέπει να οπλιστείτε με αποφασιστικότητα, οργάνωση, εργατικότητα και ψυχραιμία ώστε να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται και τα όνειρα σας να εκπληρώνονται.

Η επιμονή και η θέληση που επιδεικνύετε στον αγώνα σας για τη διεκδίκηση των ονείρων σας μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον στο οποίο θα πρωταγωνιστείτε.

kalantzakis-panelladikes

Σε αυτόν τον σημαντικό και απαιτητικό σας αγώνα εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου και εύχομαι ολόψυχα, σε εσάς και στους συμπαραστάτες των προσπαθειών σας, τους γονείς και τους καθηγητές σας, ψυχική δύναμη, υπομονή και καλή επιτυχία.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και όλοι εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας αγωνιζόμενοι για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και για την εξασφάλιση ενός ισχυρού δήμου με επαγγελματικές ευκαιρίες για το μέλλον σας.

Σας εύχομαι ολόψυχα από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»

 

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας