Ένας νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινά στη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Ένας νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινά στη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Ιεράπετρα 8.9.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένας νέος κύκλος μαθημάτων για μια ακόμα επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά ξεκινά στη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Σε κλίμα μουσικής δημιουργίας και με απώτερο σκοπό να κάνει τους μαθητές της από μικρούς καλλιτέχνες του σήμερα, ολοκληρωμένους  δημιουργούς του αύριο,  η Μουσική Σχολή  του Δήμου Ιεράπετρας συνεχίζει για πολλοστή χρονιά το σπουδαίο έργο της, κάνοντας τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες να αγαπήσουν τη μουσική και να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα που προσδίδει η ενασχόληση μαζί της.

Μια ακόμα δημιουργική χρονιά  μαθημάτων και φέτος μόλις ξεκινά υποσχόμενη σε μικρούς και μεγάλους πλούσιες μουσικές εμπειρίες.  Έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές με πλούσια παιδαγωγική εμπειρία διδάσκουν μαθήματα διαφόρων μουσικών οργάνων (πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο, ακορντεόν, λύρα, λαούτο, μαντολίνο), καθώς και μαθήματα θεωρητικών, μονωδίας και μουσικής προπαιδείας, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αποκτήσουν μουσική παιδεία.

Ξεκινώντας από την προσχολική ηλικία και τα τμήματα μουσικής προπαιδείας, η εκπαίδευση φτάνει μέχρι και τις ανώτερες βαθμίδες (απόκτηση πτυχίου – διπλώματος) καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα σπουδών κλασικής, μοντέρνας και παραδοσιακής μουσικής.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη « Η Μουσική Σχολή της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας αποτελεί πλέον μια  αναγνωρισμένη και καταξιωμένη δομή που μετρά χρόνια παρουσίας στον Δήμο Ιεράπετρας και που προσφέρει ένα σημαντικό έργο αναπτύσσοντας σπουδαίες δράσεις γύρω από την μουσική και τον πολιτισμό. Μια νέα χρονιά μαθημάτων ξεκινά με στόχο όλων μας να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερο το έργο της και εργαστούμε για την πρόοδο και την περαιτέρω ανάπτυξή της. Ευχόμαστε καλή χρονιά τόσο στους εργαζόμενους στην σχολή όσο και στους μαθητές που θα επιλέξουν να φοιτήσουν σε αυτήν »

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες 16:00 – 20:00 το απόγευμα με τη γραμματεία της Μουσικής Σχολής στο τηλέφωνο 284290010. Η έναρξη μαθημάτων θα γίνει το μήνα Οκτώβριο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ