Εθελοντική Καθαριότητα Μύρτου, μια προσπάθεια που στηρίζουμε όλοι μας!

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Εθελοντική Καθαριότητα Μύρτου, μια προσπάθεια που στηρίζουμε όλοι μας!

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 20.03.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εθελοντική Καθαριότητα Μύρτου, μια προσπάθεια που στηρίζουμε όλοι μας!

[dropcap]Σ[/dropcap]ε μια όμορφη κίνηση που μαρτυρά ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο τους προχωρούν  τις δύο επόμενες Κυριακές εθελοντές και κάτοικοι  της Τοπικής Κοινότητας Μύρτους.

Αποδεικνύοντας και εμπράκτως το ενδιαφέρον για τον τόπο τους, ξεκινώντας από την πλατεία του χωριού, διοργανώνουν την Κυριακή 22 και 29 Μαρτίου εθελοντική καθαριότητα.

Στηρίζοντας τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τον εθελοντισμό και κάνουν δυνατότερη την κοινωνίας μας, η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ιεράπετρας συμμετέχει και επικροτεί την εν λόγω προσπάθεια, παρέχοντας τον αναγκαίο εξοπλισμό και τα απαιτούμενα μέσα και φροντίζοντας παράλληλα για την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων που θα συλλεχθούν.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη νεολαία  του Μύρτους, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα για αυτή τους την πρωτοβουλία, την οποία οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι με τη  συμμετοχή μας την Κυριακή 22 και 29 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί στην πλατεία του Μύρτους.

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]