Νέα έργα στην Ιεράπετρα και στις Τοπικές Κοινότητες

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Νέα έργα στην Ιεράπετρα και στις Τοπικές Κοινότητες

Ιεράπετρα 16.10.2018

 

Δελτίο Τύπου

Νέα έργα στην Ιεράπετρα και στις Τοπικές Κοινότητες

[dropcap]Τ[/dropcap]η σύμβαση για την εκτέλεση έργου συμπληρωματικών εργασιών αναπλάσεων υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και η ανάδοχος εταιρεία.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 140.000€ και περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της πλατείας του Κουτσουρά, την πεζοδρόμηση γύρω από την παιδική χαρά «Διαλεκτάκη», τη διαμόρφωση του χώρου μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο στην παλιά πόλη, την πεζοδρόμηση και τη διαμόρφωση περιοχής στο κέντρο του Μακρύ Γιαλού και την ανάπλαση της κεντρική πλατεία της Καλαμαύκας.

ypografi-symbasis

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης:

«Τα έργα που υπογράψαμε σήμερα αναβαθμίζουν αισθητικά και λειτουργικά την Ιεράπετρα και τις τοπικές κοινότητες βελτιώνοντας παράλληλα την καθημερινότητα των δημοτών και έρχονται να προστεθούν στο σύνολο των 6.000.000€ έργων που τρέχουν την παρούσα χρονική στιγμή στον Δήμο Ιεράπετρας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεςράπετρας