Συνεχίζονται οι Ομάδες Γονέων στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Συνεχίζονται οι Ομάδες Γονέων στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 8.12.2016

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζονται οι Ομάδες Γονέων στον Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Α[/dropcap]πό το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου  Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης  συνεχίζεται στον Δήμο Ιεράπετρας η Ομάδα Γονέων στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) με θέμα «Ζώντας με παιδιά και εφήβους – ο ρόλος του γονέα».

Η ομάδα απευθύνεται σε γονείς παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου και συντονίζεται από έμπειρο κλινικό ψυχολόγο, ο οποίος συζητά τις απορίες και τους προβληματισμούς των γονέων για ζητήματα που αφορούν τις συμπεριφορές των παιδιών και των εφήβων και δίνει πρακτικές συμβουλές για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, στην Αίθουσα Συσκέψεων του 1ου ορόφου (παραπλεύρως της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη») και οι προγραμματισμένες συναντήσεις για το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 και 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 11:00-13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ιεράπετρας και την αρμόδια υπάλληλο, κ. Ηρώ Λαμπράκη Βαρδάκη, τηλ. επικοινωνίας 2842341348.

omades-gonevn

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας