Εκθέσεις και χορευτικά δρώμενα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στην Ιεράπετρα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Εκθέσεις και χορευτικά δρώμενα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στην Ιεράπετρα


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 24.09.2014

Δελτίο Τύπου

Εκθέσεις και χορευτικά δρώμενα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στην Ιεράπετρα 

[dropcap]Ε[/dropcapκθέσεις εικαστικών, παραδοσιακών προϊόντων, αλλά και διάφορα χορευτικά και μουσικά δρώμενα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες του δήμου Ιεράπετρας την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Τζαμί. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το δήμο Ιεράπετρας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Όπως δήλωσε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού, κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη Σκυβάλου  από τις 10:00 το πρωί  και όλο το Σαββατοκύριακο  οι επισκέπτες και οι κάτοικοι θα μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση εικαστικών που θα φιλοξενηθεί στον εσωτερικό χώρο του Τζαμί, ενώ από τις 7:00 το απόγευμα  της Παρασκευής μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας μέρας θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την έκθεση παραδοσιακών προϊόντων και να παρακολουθήσουν τα μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Η οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης αποτελεί ένα πολύ μικρό δείγμα, τονίζει η κα. Σκυβάλου, του τι πρόκειται να γίνει στο τομέα του τουρισμού την επόμενη πενταετία. Ζούμε σε μια τουριστική περιοχή με πολλές φυσικές ομορφιές και αξιοθέατα επεσήμανε, που την κατακλύζουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε οργανωμένα  για την στοχευμένη τουριστική προβολή της. 

Όσον αφορά την εκδήλωση της Παρασκευής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στο σύντομο διάστημα ανάληψης των καθηκόντων μας με την υποστήριξη και τη συνεργασία πάντα συλλόγων της πόλης μας. Στόχος μας είναι να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες που επιλέγουν για προορισμό διακοπών  την Ιεράπετρα  και παράλληλα να προβάλουμε αυτά που οι άνθρωποί της δημιουργούν. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο, τους φορείς, τους συλλόγους, τους ξενοδόχους, τους επισκέπτες και τους κατοίκους του δήμου Ιεράπετρας να επισκεφτούν τις εκθέσεις και να βρεθούν στην πλατεία Τζαμί το βράδυ της Παρασκευής” 

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]